Kerner afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 14,71)

Heldere, lichte kleur. Licht aromatische neus. Fijne fruitige en frisse smaak met noties van appel, kruiden en bloesem. Deze kruising van Riesling en Trollinger heeft een strak doch volmondig karakter en een lekker droge afdronk.

Pinot Gris  afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 16,31)

Witte wijn met een iets discreter karakter. Mooi helder in het glas, zacht aroma’s en een warm vol mondgevoel. De wijn komt best tot zijn recht bij een schenktemperatuur van 10°C. Verras je tafelgenoten met deze Belgische wijn.

Dornfelder en Regent afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,29)

Robijnrood met paarse schittering. Een aangename lichtere structuur wat perfect onze klimaatzone weerspiegelt. Best geserveerd op 16°C. We ervaren een neus van tabak en leer, aangevuld met rood-fruitaroma's. Wordt best gedronken binnen de 6 jaar.

Rondo en Regent afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,29)

Deze rode wijn is vrij intens van kleur met paarsachtige tinten. Een aangename lichtere structuur wat perfect onze klimaatzone weerspiegelt. Best geserveerd op 16°C. We ervaren een neus van braambessen-, kersen- en amandelaroma’s, een stevig mondgevoel, pioen, roos en stro. Wordt best gedronken binnen de 6 jaar.

Solaris afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,43)

Solaris kent zijn oorsprong in zijn soortgenoten Riesling en Pinot Gris. Zijn florale en kruidige kenmerken vindt men terug in de uitgesproken aroma's alsook in de mond. Vol met de nodige finesse weet deze aparte monocépage menig genieters te bekoren.

Siegerrebe afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,43)

Aromatisch en zeer uitgesproken in de mond. Dankzij zijn aangename zuren is verfrissing en lengte verzekerd. Het kleine aandeel Müller Thurgau geeft het geheel nog een extra dimensie. Ideaal bij een schenktemperatuur van 10°C. Wordt best gedronken in de eerste 5 jaar.

CUVEE S-IX afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 20,29)

Deze rode wijn is het rode paradepaardje. De intense kleur en de complexe structuur zijn hier duidelijk merkbaar. Hij leent zich het best op een temperatuur van 16°C. Uitgesproken neus van rood fruit en licht kruidige hinten gevolgd door een complex mondgevoel en evenwichtige afdronk. Wordt best gedronken binnen de 6 jaar.

Sapphire 40° afbeelding

GinDistillaten

(vanaf 6 stuks in the mix: 25,74)

LICOR 43 afbeelding

LikeurDistillaten

(vanaf 6 stuks in the mix: 24,35)

Irish Whiskey afbeelding

WhiskyDistillaten

(vanaf 6 stuks in the mix: 25,18)